Gala ZF 2014 "Romania 5% crestere economica",

Ziarul Financiar are deosebita placere să va invite la Gala ZF 2014 "Romania 5% crestere economica", ce va avea loc miercuri, 26 noiembrie, ora 19.00 la JW Marriott Grand Hotel, Grand Ballroom. În atasament gasiti invitatia la eveniment.

Invitatul special al Galei ZF 2014 va fi domnul Jacek Rostowski, fostul Ministru de Finanțe al Poloniei (2007-2013), cel care a asigurat cresterea economica continua a Poloniei în criza. 

Ca în fiecare an, vom strange laolalta comunitatea de business, oamenii din spatele afacerilor de succes care au reusit, in ceea ce este deja noua normalitate, sa continue constructia unor afaceri puternice, coerente, profitabile.

Vom premia cele mai valoroase companii, cele mai mari investi
tii din piata, cele mai spectaculoase evolutii si îi vom aplauda impreuna pe oamenii de business care si-au lasat amprenta, brandul si inteligenta asupra anului care se încheie, oameni care scriu istoria de business a Romaniei.

Si vom afla clasamentul companiilor din Romania din punctul de vedere al valorii de piaţă din cea de-a 9-a ediţie a catalogului 100 Top cele mai valoroase companii. 

RSVP pana pe 24 noiembrie la Eliza Rentea ( eliza.rentea@m.ro; tel: 0318.256.336).

Adaugat pe 24 November 2014 de AFPM